Bil | Båt | Humor | Helse | Postkort | Reise

Ny bruker? Registrer | Registrert bruker! Logg inn 

- Musikk
 Forside > Musikk > Oh Land > Biografi!
 Hovedside artist
 Album
 Biografi
 Bilder
 Nyheter
 Omtaler
 Tekster
 Videoer
 Oppslagstavle

Del på Facebook

 Oh Land

Gi karakter!

Gi karakter til denne artisten ut fra hvor godt du liker denne.

 Biografi for Oh Land
Oh Land alias Nanna Fabricius Oland (født 1985) er en dansk sanger og musiker som beveger seg i pop / elektronika sjangere.


Nanna Fabricius Oland er datter av en operasanger og en organist, og hun kom på den kongelige svenske ballettskolen, men måtte gi opp karrieren som på grunn av en ryggskade.

Hun hadde gitt ut sitt debut album med tittelen fauna i november 2008. Den første singelen var sangen "Audition Day"som ble P3 er uunngåelig. Oh Land ble også nominert til prisen som P3 Talent of the Year New danske navn på Danish Music Award 2009.

O's debut album ble produsert i samarbeid med en rekke danske elektronika produsenter som Thomas knirke (People Press Play, System, Björk), Peter, ormen (inkludert Melk) og Kasper Bjørke. Mesteparten av albumet er produsert og skrevet av Nanna Fabricius selv. Hun har også programmert slår seg selv spiller alle instrumenter og synger all vokal.

En representant for Epic Records så henne på en konsert i Danmark og at Oh Land senere ga en selv-arrangert mini-turne i USA, så selskapet henne igjen og ga henne en kontrakt. Dette ga den første forestillingen i form av en EP med tittelen Oh Land: Dette inkluderer blant annet låten "Son of a Gun", som var P3's uunngåelig.

Lagt til av Bjørn Johansen

 Annonser